ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών και την εξέλιξη της τεχνολογίας με τις ψηφιακές εφαρμογές, δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια στο ΑΡΓΟΣ την FOTOEXELIXI, ένα συγκρότημα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ‘που δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, καθώς έχει φτάσει να είναι από τα πιο σύγχρονα φωτοτυπικά κέντρα της περιοχής.
Είναι ο πλέον εξοπλισμένος χώρος με μηχανήματα τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απλώνονται σε όλο το φάσμα των εκτυπωτικών – ψηφιακών υπηρεσιών. Από μια απλή φωτοτυπία μέχρι την laser εκτύπωση υψηλής ανάλυσης από ψηφιακό πρωτότυπο, ασπρόμαυρη ή έγχρωμη, σε όλες τις διαστάσεις (από επαγγελματική κάρτα – αφίσα – καταλόγους και plotter) και σε όλα τα επίπεδα ψηφιακής δημιουργίας & επεξεργασίας εικόνας.
Εξελισσόμαστε συνεχώς ακολουθώντας την τεχνολογία, ώστε να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο.
Είμαστε αντιπρόσωποι καινούργιων και μεταχειρισμένων ψηφιακών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων RICOH, καθώς επίσης και εκτυπωτών παντός τύπου, plotter, fax, πολυμηχανημάτων.
Δραστηριοποιούμαστε στους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, στο Σαρωνικό και στην Αθήνα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για τις ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησής σας.

 
ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε εμπειρία χρόνων, ακολουθώντας πάντα την τεχνολογία και τις εξελίξεις για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Σας παρέχουμε οικονομικές λύσεις, καθώς και προσφορές, για την ιδανική εξυπηρέτηση των αναγκών σας.