ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ

Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπά σας, πραγματοποιούνται με ασύλληπτη ταχύτητα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να μας στείλετε το αρχείο μέσω e-mail ή να περάσετε από το κατάστημα μας!

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ & ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ

Έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις για εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό, παρουσιάσεις, είναι μερικές από τις ανάγκες γραφείου.

Σκανάρισμα έως και Α0 έγχρωμο!

Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να μας στείλετε το αρχείο μέσω e-mail ή να περάσετε από το κατάστημα μας!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ – ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ

Σας προσφέρουμε μοναδικά και ευφάνταστα σχέδια προσκλητηρίων γάμου, βάπτισης, event τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε με το θέμα σας ή να δώσουν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ σε κάθε είδους event. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά προσκλητήρια με φάκελο, βάζοντας και τη δική σας πινελιά. 

 

ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΑ – PLOTTING – SCANNING ΣΧΕΔΙΩΝ

Εκτύπωση ασπρόμαυρων και έγχρωμων γραμμικών σχεδίων υψηλής ανάλυσης για μεγαλύτερη πιστότητα αντιγράφου μεγάλων διαστάσεων πλάτους έως 91,4 εκ. μήκος απεριόριστο και σε μεγάλη ποικιλία και μεγέθη χαρτιών. Ψηφιοποιούμε πρωτότυπα σε έγχρωμο scanner υψηλής ανάλυσης που αποθηκεύονται σε raster μορφή κατάλληλη για χρήση και για προγράμματα CAD.

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΕΣ – ΧΑΡΤΙΚΑ – ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διαθέτουμε βιβλιοδεσίες σπιράλ (μεταλλικό – πλαστικό), θερμοκολλήσεις πλαστικοποιήσεις όλων των τύπων, κλασέρ σε διάφορους τύπους χρωματισμούς και ποικιλία μεγεθών, φακέλους όλων των τύπων, CD & DVD, στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους συρραπτικά και μεγάλη γκάμα χαρτικών για την οργάνωση γραφείου.

ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΣΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

Ανακατασκευάζουμε τα άδεια μελανοδοχεία των Inkjet εκτυπωτών σας, των Laser εκτυπωτών σας καθώς και των fax και φωτοτυπικών μηχανημάτων σας.
Μειώστε το κόστος των αναλωσίμων της επιχείρησής σας μέχρι και 60% ανακατασκευάζοντας μελάνια laser και inkjet εκτυπωτών, προσφέροντάς σας εγγυημένη ποιότητα, εφάμιλλη των εργοστασιακών (OEM).

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Fotoexelixi μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και υπεύθυνα όποια ανάγκη τεχνικής υποστήριξης παρουσιαστεί στον εξοπλισμό γραφείου σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Δημιουργικό εντύπου, αφίσας, κάρτας παρουσίασης σχεδίου καθώς επίσης και επεξεργασία αρχείου, σχεδίου, φωτογραφίας κλπ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας κάνουμε παράδοση στον χώρο σας και εγκατάσταση του εξοπλισμού κατόπιν συνεννόησης.